Renovering/tjänster BRF

Vi utför renoveringar åt din BRF

Hos oss hittar du alla de relevanta kunskaper som behövs för att utföra en kompetent renovering i en bostadsrättsförening. Dränering, schaktning, snickerier, murning, VVS med mera – när du anlitar oss får du ta del av en heltäckande entreprenad.

Här är några av de renoveringstjänster vi kan utföra åt din förening:

  • Badrumsrenovering
  • Köksrenovering
  • Källarrenovering
  • Råvindskonvertering
  • Fastighetsförädling

råvindskonvertering

Källarrenovering

Vi är mycket erfarna när det handlar om källarrenovering. En källare kan vara så mycket mer än ett mörkt och trångt utrymme som mest används som en sällan besökt lagerlokal. Vi kan med en väl genomförd renovering omvandla källaren till ett mysigt rum eller lägenhet som gör att bostadsrättsföreningens ytor kan utnyttjas bättre.

Vi tar hand om din källare oavsett förutsättningar. Ibland måste källarutrymmet dräneras för att det inte ska uppstå fuktproblem. Vi hjälper dig med hela källarrenoveringar och hjälper dig att utnyttja alla utrymmen på ett effektivare sätt. Oavsett om din BRF vill använda källaren som lägenhet, uppehållsrum eller gym så kan vi hjälpa dig.

Vi förbättrar föreningens ekonomi

Vi hjälper din BRF med alla typer av renoveringar. Vi renoverar badrum, kök, källare och utför heltäckande fastighetsförädlingar. Många bostadsrättsföreningar har förbättrat sin ekonomi genom att vi omvandlat vindar, källare och andra utrymmen till nya boytor.

Genom dessa renoveringar och omdisponeringar kan vi se till att din förening kan få intäkter i form av avgifter samtidigt som att ni slipper värme och underhållskostnader för dessa ytor. Dessutom kan föreningen få en rejäl intäkt för ytorna. Hur stor denna intäkt blir beror på adressen. 

Vi hjälper din BRF med alla typer av renoveringar