Råvindskonvertering

Ta vara på ytorna med en råvindskonvertering

Atermon är specialister på att ta till vara outnyttjade ytor i fastigheter. Låt oss utföra en råvindskonvertering så kan din vind bli ett extra rum eller en hel lägenhet att sälja eller hyra ut!

Välkommen att kontakta oss så återkommer vi med offert och vidare information.

På dagens heta bostadsmarknad kan en gammal råvind vara mycket värdefull – varje kvadratmeter är guld värd och bör därför utnyttjas så bra som möjligt. Anlitar du oss för en råvindskonvertering gör du en investering som med största sannolikhet kommer att löna sig i framtiden. Vi har stor erfarenhet av att förädla lokaler och kan snabbt ta fram en lösning som passar kundens önskemål och budget.

Vi har omvandlat många vindar

Vi är mycket kunniga inom råvindskonvertering och har genom åren omvandlat många vindar till trivsamma och originella lägenheter. Med vår hjälp så kan du maximera utfallet såväl ekonomiskt som estetiskt.

råvindskonvertering

Hur lång tid tar det att utföra en råvindskonvertering?

Detta varierar förstås från fall till fall beroende hur omfattande och krävande arbetet är. Men minst ett par månader bör du kanske räkna med i alla fall. När vi utför en råvindskonvertering kan vi erbjuda projektledning och samordning av hela utförandet. Vi har kompetens och erfarenhet inom konstruktion, VVS, brandskydd, akustik och alla de områden där det ställs krav på en renovering.

Låt oss konvertera vinden och lyfta fastigheten

Med oss som byggpartners kan styrelsen i bostadsrättsföreningen luta sig tillbaka och vara säkra på att arbetet kommer att utföras väl. En väl genomförd råvindskonvertering kommer garanterat att ge föreningen ett riktigt lyft! Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er med en råvindskonvertering.

En väl genomförd råvindskonvertering ger föreningen ett riktigt lyft